Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankara Son Dakika Yangın - Son dakika! Yasak getirildi - Olay Gazetesi Bursa - Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi.

Ankara Son Dakika Yangın - Son dakika! Yasak getirildi - Olay Gazetesi Bursa - Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi.. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Yangın, saat 16.00 sıralarında mamak hüseyin gazi mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda çıktı. Ankara'nın nallıhan ilçesinde bulunan nallıhan kuş cenneti yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. İlginizi çekebilir i̇zmir'de orman yangını! Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale etmeye.

Son Dakika: Ankara'da korkutan yangın! Dumanlar Anıtkabir ...
Son Dakika: Ankara'da korkutan yangın! Dumanlar Anıtkabir ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Yangın sırasında, çarşıda bulunan çok sayıda kişi binadan tahliye edildi. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Yangın plazanın üstüne doğru devam ediyor. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı.

Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı.

02.08.2021 20:23 | son güncelleme : Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Ankara'dan korkutan bir yangın haberi geldi. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. 3 haziran 2021 koronavirüs tablosu açıklandı! Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü.

Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi.

Son dakika: FETÖ'cü eski Yargıtay üyesi Ankara'da ...
Son dakika: FETÖ'cü eski Yargıtay üyesi Ankara'da ... from i4.hurimg.com
Kimyasal maddelerin de yer aldığı bir fabrikada yangın çıktı. Son dakika bilgisine göre ankara gmk bulvarı'nda yer alan bir otelde yangın çıktı. Ankara'dan korkutan bir yangın haberi geldi. Ankaranın çubuk ilçesinde, 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.

Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale etmeye.

Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ankaranın çubuk ilçesinde, 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü. İlginizi çekebilir i̇zmir'de orman yangını! En son ankara yangın haberleri anında burada. Dün dün 23:57 gündem özeti̇ / 3 ağustos 2021. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 02.08.2021 20:23 | son güncelleme : Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Yangın, saat 16.00 sıralarında mamak hüseyin gazi mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda çıktı. © haberler.com tarafından sağlanmıştır son dakika haber. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.

Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara izmir son dakika yangın.

Son dakika haberi... Ankara merkezli 13 ilde FETÖ ...
Son dakika haberi... Ankara merkezli 13 ilde FETÖ ... from img3.aksam.com.tr
İlci residence hotel olarak bilinen otelde çıkan yangın ankara'nın birçok noktasında görülebiliroy. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ankara izmir son dakika yangın. Yangın plazanın üstüne doğru devam ediyor. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı.

Dün dün 23:57 gündem özeti̇ / 3 ağustos 2021.

Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Ankara'nın nallıhan ilçesinde bulunan nallıhan kuş cenneti yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Mhp iki partiyi resmen sildi! Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. İlci residence hotel olarak bilinen otelde çıkan yangın ankara'nın birçok noktasında görülebiliroy. 02.08.2021 20:23 | son güncelleme : Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Ankaranın çubuk ilçesinde, 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.